YHTEYS-
TIEDOT

Häät Espoossa

Juhlatilat meren rannalla ja herkullinen catering
Vietä ikimuistoiset häät Espoon Keilaniemessä, merellisissä tunnelmissa. Meiltä hoituvat juhlatilojen lisäksi toiveidesi mukainen häämenu, ohjelma ja koristelu. Meillä on myös 100:n hengen aurinkoterassi!

häät espoossa

Räätälöimme menun toiveidenne mukaan

Kuplivaa tunnelmaa, yhteisiä suosikkiherkkuja, se täydellinen hääkakku ja pikkusuolaista tanssin pyörteiden jälkeen – hääpäivä jättää mieliin uskomattoman monia makumuistoja. Me rakastamme hyvää ruokaa ja juhlien järjestämistä, joten jätä hääjärjestelyt meidän huoleksemme. Sinä ja rakkaasi voitte keskittyä nauttimaan täysillä tärkeästä päivästänne!

Kaikki häihin liittyvät järjestelyt sujuivat hyvässä yhteistyössä, toiveisiimme vastattiin ja kysymyksiin saimme heti vastaukset. Ihanaa oli, että pöytien laitot, kattaukset ja siivoukset hoituivat teidän puolesta ja me saimme vain nauttia!

Sanna ja Antti, hääpari

Kaikki häihin liittyvät järjestelyt sujuivat hyvässä yhteistyössä, toiveisiimme vastattiin ja kysymyksiin saimme heti vastaukset. Ihanaa oli, että pöytien laitot, kattaukset ja siivoukset hoituivat teidän puolesta ja me saimme vain nauttia!

Sanna ja Antti, hääpari

Järjestämme unelmienne häät

Järjestämme unelmienne häät Espoon Keilaniemessä, mutta teemme cateringpalvelua hääjuhliin myös muualla pääkaupunkiseudulla! Räätälöimme menun juuri teidän toiveidenne mukaan. Filippiiniläinen keittiömestarimme tuntee myös Aasian makumaailman. Toimitimme cateringin eräisiin kesähäihin, jonne oli tilattu puoliksi suomalainen ja puoliksi aasialainen menu. Valmistimme esimerkiksi menestyksekkään sushibuffetin!

Järjestä häät Helsingissä – loistava Vadelma Catering hoitaa kaikki häätarjoilut ammattitaidolla.

Tutustu pitopalveluumme

Hääherkkujamme ja kattauksiamme

Häät Keilalahdessa

Bloggari Iira Lantela järjesti häänsä Ravintola Keilalahdessa.  Lue Iiran kokemuksista hänen blogissaan Jotain Keltaista – Häidemme ruoka »

Lue blogikirjoitus »

Saimme budjettimme sopivia menu -ehdotuksia, joista valitsimme mieleisimmän ja kaikki allergikot otettiin hienosti huomioon. Hääkakkukin saatiin tilattua teidän kautta ja se saikin paljon positiivisia kommentteja. Se oli myös meille tärkeää, että saimme tuoda omat juomat! Kaikki työntekijät, jotka hoitivat hääjärjesteleyjämme olivat todella ystävällisiä ja positiivisia.

Sanna ja Antti, hääpari

Juhlatilat Espoon upeissa merimaisemissa

Järjestämme kauniit ja unohtumattomat häät Espoon juhlatiloissamme, jotka sijaitsevat kerrassaan upeissa maisemissa, meren rannalla. Moderni juhlatila kylpee valossa ja mukautuu kaikkiin tarpeisiin. Sisätiloihin mahtuu istumaan noin 140 henkilöä, ja hulppealla aurinkoterassillamme on tilaa noin sadalle hengelle.

Tutustu juhlatilaan

Tutustu referensseihimme

Romantiikkaa

Rustiikkia

Valkoista eleganssia

Sinistä ja vaalenpunaista

Kiinnostuitko?

Järjestä kanssamme häät Espoossa tai Helsingissä

Me olemme ammattilaisten joukko, joka tekee hääpäivästänne sujuvan, kauniin ja herkullisen! Järjestä häät Espoossa upeissa juhlatiloissamme ja tilaa kauttamme juuri teille sopiva menu. Jos haluat järjestää häät Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla, kysy meiltä tarjousta menusta ja henkilökunnasta!

Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopiva paketti!

myynti@vadelmacatering.fi

Copyright © 2021 Vadelma Catering