YHTEYS-
TIEDOT

Juhlatilat Espoossa

Valitse upea merellinen juhlapaikka
Vuokraa upeat juhlatilat Espoon Keilaniemestä, meren rannalta! Suuri terassi kutsuu kesän juhliin. Sisätilat muuntautuvat juuri sinun tarpeisiisi.

Ravintola Keilaniemi – valoisa ja moderni juhlatila Espoossa

Ravintola Keilaniemi sijaitsee merellisissä maisemissa ja tarjoaa upeat juhlatilat Espoon Keilaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Valoisa tila on moderni ja muuntautuu kaikkiin tarpeisiin. Talvijuhlien tiimellyksessä pääset myös nauttimaan sinisestä hetkestä upeissa aulatiloissamme.

Keilaniemi on paikkana upea, valoisat tilat ja iso terassi sopivat loistavasti isonkin porukan juhlintaan!

Sanna ja Antti, hääpari

Keilaniemi on paikkana upea, valoisat tilat ja iso terassi sopivat loistavasti isonkin porukan juhlintaan!

Sanna ja Antti, hääpari

Ravintola Keilaniemi

  • Häät, perhejuhlat, muistotilaisuudet, yritystapahtumat ja teemajuhlat
  • Sisätilat: istumapaikat 140:lle, tilaa n. 200:lle vieraalle
  • Aurinkoterassi: istumapaikat 100:lle vieraalle
  • Sijainti: Espoon Keilaniemi, metroradan varrella (Keilaranta 5, 02150 Espoo)
  • Juhlatilan sisustus muutettavissa tilaisuuden mukaan
  • Pitopalvelu käytössäsi
  • Omat juomat sallittu
  • Videolaitteet ja äänentoisto

Voit tarkistaa juhlatilan varaustilanteen myös suoraan netistä. Jos sinulla ei ole tunnuksia palveluun, voit pyytää ne lomakkeella »

Upeat juhlatilat Espoosta

Perhejuhlat tai yritystilaisuudet

Keilaniemen valoisa juhlatila Espoon merimaisemissa luo puitteet monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Järjestä avullamme ikimuistoiset perhejuhlat tai yritystilaisuudet juuri sellaisella kattauksella, lisäpalveluilla ja somistuksella kuin haluat! Kesäkaudella pääset nauttimaan myös suuresta aurinkoterassista.

Bloggari Iira Lantela järjesti häänsä Ravintola Keilalahdessa.  Iiran kokemuksista voit lukea hänen blogissaan Jotain Keltaista – Häidemme ruoka »

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ravintola Keilaniemi 3D-esittely

Nauti juhlapäivästä huolettomasti

Voimme myös säästää sinut organisoinnilta ja tiskaamiselta tuomalla kotona järjestettäviin perhejuhliinne kaiken herkuista ja astioista tarjoiluhenkilökuntaan. Päivän päätteeksi siivoamme jälkemme, ja viemme tiskit ja roskat mennessämme. Sinä voit vain nauttia juhlapäivästä!

Asiakaidemme kokemuksia

Catering toiveidesi mukaan

Olemme täyden palvelun tapahtumajärjestäjä, joka tarjoaa upeat juhlatilat Espoossa, mutta sen lisäksi myös juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi räätälöidyt catering-palvelut. Valmistamme kaiken suolaisista ja makeista leivonnaisista aina herkullisiin buffetpöytiin ja laadukkaisiin á la carte -annoksiin asti.

Erikoisuutenamme on aasialainen vivahde, jonka filippiiniläinen keittiömestarimme tarjoilee. Meiltä onnistuukin esimerkiksi herkullinen sushibuffet.

Tutustu menuihin

Kiinnostuitko?

Teemme sinulle tarjouksen

Haluatko järjestää ikimuistoisen tilaisuuden Espoon Keilaniemen juhlatiloissamme, merellisissä ja hulppeissa maisemissa? Kiinnostaako lisäksi ammattitaitoinen pitopalvelu, joka loihtii menun juuri sinun toiveidesi mukaan?

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva paketti!

Ota yhteyttä

Copyright © 2020 Vadelma Catering